Mijn aanpak

Als personal trainer werk ik resultaatgericht en gedurende een langere periode met je aan een gezonde(re) en energieke leefstijl. Een afspraak met mij als personal trainer staat vast en gaat altijd door; ook als het regent, als je moe bent of gewoon geen zin hebt. De personal trainer is namelijk jouw hoogstpersoonlijke stok achter de deur die je onvermoeibaar helpt en herinnert aan je persoonlijke doelen. Opgeven is geen optie.

Een ding wil ik helder hebben! Ik sta hier niet om je af te beulen, maar wel om je inzicht te geven om een nieuwe versie van jezelf te ontwikkelen. Daar zullen grenzen verlegd moeten worden en daar gaan we dan ook voor de volle 100% voor.

Doelen

Wat zijn je doelen op weg naar een gezonde en energieke leefstijl? Wat wil je graag bereiken?

Ik maak een trainingsprogramma op maat. Samen met jou wordt de juiste begeleiding bepaald. Op basis daarvan worden bewegingsvormen gekozen die bij jou en jouw doelen passen. Bootcamp Victory Soldiers maakt gebruik van conditietraining en functionele training: werken met je eigen lichaamsgewicht, de kettlebell, dynaband, fitball, medicineball, speedladder en Speed Agility & Quickness (SAQ) training: snelheid, flexibiliteit, beweeglijkheid. Hierbij zullen alle aspecten aan bod komen.

© 2020 Bootcamp Victory Soldiers.
All rights reserved | Realisatie: www.kevinknops.nl