Mijn naam is Jordi Hotting, en ik ben een sportdier in hart en nieren.

Voetbal is altijd mijn lust en leven geweest, tot Defensie voor de deur stond. Wat ben ik veranderd in mijn persoonlijkheid, Mindset en Kracht. Daardoor kan ik haast wel zeggen dat dit mijn leven heeft gevormd tot wie ik nu ben. De eerste jaren bij defensie stonden vooral in het teken van bijvoorbeeld: Leren, Luisteren en Doen. Ik ging mezelf testen in hetgeen dat ik niet wist wat er in mezelf zat, namelijk: discipline, emoties en prestaties leveren onder barre omstandigheden. Ik ben mezelf op allerlei manieren tegengekomen, zowel fysiek als mentaal. Helemaal kapot gegaan en echt weer onder aan de streep begonnen om een nieuwe versie van mezelf te ontwikkelen.

Irak, 2005

Toen ik als Korporaal een groep geleid heb in mijn uitzending in Irak, heeft mij dit laten inzien dat dit is wat ik wil. Lesgeven en progressies maken!!
Persoonlijk iemand kennis laten maken met zijn/haar eigen mindset en persoonlijke doelstellingen halen d.m.v.  kracht, intervallen, mentaliteit maar ook groepsdynamiek in verschillende weersomstandigheden. Naast het instructeur zijn vind ik het echter ook heel prettig een band met iemand te creëren en samen te evalueren waar je stond en waar je nu staat.

© 2020 Bootcamp Victory Soldiers.
All rights reserved | Realisatie: www.kevinknops.nl