Wat is de Victory Run?

The Victory Run is opgericht door de Bootcamp Victory Soldiers. The Victory Run is een jaarlijks terugkerende obstakelrun in Oude-Tonge, waarbij saamhorigheid, sportiviteit, uitdaging en gezelligheid centraal staan. Ook kiezen wij ieder jaar een goed doel uit, waar een deel van onze opbrengsten naar toe gaan.
De obstakels bestaan uit o.a. monkey bars, tijgerparcoursen, obstakels met banden, klimmen en klauteren en zwemmen. Iedere editie proberen we de variatie erin te houden.

Schrijf je snel in!
Zijn jullie als gezin op zoek naar een leuke familie uitdaging? Of wil je samen met vrienden/vriendinnen een sportieve uitdaging aangaan? Geven jullie nooit op en gaan jullie geen uitdaging uit de weg? Schrijf je dan nu in voor de Victory Run! Kies uit het 5 (family run) of 12 kilometer lange parcours en bereid je alvast voor! De Victory Run vindt plaats op sportcomplex De Koepel in Oude Tonge.

Start met oefenen
Wil je conditioneel, fysiek en mentaal sterker worden? Stoom je nu klaar voor de Victory Run met de bootcamplessen van de Bootcamp Victory Soldiers. Neem gerust contact op met Jordi Hotting via  06 23 89 06 50 of info@bootcampvictorysoldiers.nl

Wat is de Victory Run?

The Victory Run is opgericht door Bootcamp Victory Soldiers. The Victory Run een jaarlijks terugkerende obstakelrun in Oude-Tonge, waarbij saamhorigheid, sportiviteit, uitdaging en gezelligheid centraal staan. Ook kiezen wij ieder jaar een goed doel uit, waar een deel van onze opbrengsten naar toe gaan.
De obstakels bestaan uit o.a. monkey bars, tijgerparcoursen, obstakels met banden, klimmen en klauteren en zwemmen. Iedere editie proberen we de variatie erin te houden.

Schrijf je snel in!
Zijn jullie als gezin op zoek naar een leuke familie uitdaging? Of wil je samen met vrienden/vriendinnen een sportieve uitdaging aangaan? Geven jullie nooit op en gaan jullie geen uitdaging uit de weg? Schrijf je dan nu in voor de Victory Run! Kies uit het 5 (family run) of 12 kilometer lange parcours en bereid je alvast voor! De Victory Run vindt plaats op sportcomplex De Koepel in Oude Tonge.

Start met oefenen
Wil je conditioneel, fysiek en mentaal sterker worden? Stoom je nu klaar voor de Victory Run met de bootcamplessen van Bootcamp Victory Soldiers. Neem gerust contact op met Jordi Hotting via  06 23 89 06 50 of info@bootcampvictorysoldiers.nl

Nationaal MS fonds

De volgende run zal zijn op 8 juli 2023 waarvan een deel van de opbrengsten naar het MS Fonds gaan. Het Nationaal MS Fonds strijdt voor betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS, nu en in de toekomst. Dit gebeurt aan de hand van drie pijlers: onderzoek, voorlichting en coaching.

Onderzoek
Er is geen oplossing voor MS. Daarom initieert en financieert het MS Fonds wetenschappelijk onderzoek naar de behandeling en genezing van MS. Een wetenschappelijke raad keurt de onderzoeken vooraf goed.

Voorlichting
Het MS Fonds heeft sinds de oprichting in 1993 een nationale functie als dé MS-expert. Ze vinden het belangrijk om mensen met MS en hun naasten voorlichting te geven over de ziekte.

Coaching
Een belangrijk deel van hun missie is het kijken naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Dit zie je terug in hun activiteiten, waaronder de zeilweekenden en het Can Do Behandelprogramma.

Disclaimer

Voorwaarden. Iedere deelnemer die zich aanmeldt voor The Victory Run verklaart dat hij of zij akkoord gaat met de onderstaande regels:

  • Deelname aan The Victory Run is geheel op eigen risico en de organisatie is niet aansprakelijk voor geleden schade en of diefstal aan eigendommen.
  • Inschrijving voor The Victory Run is alleen mogelijk via het inschrijfformulier op de website (het inschrijfgeld zal worden geïnd d.m.v. een Tikkie).
  • Er vindt geen teruggave van het inschrijfgeld bij annulering door deelnemer.
  • Na inschrijving en betaling ontvangt elke deelnemer een bevestiging van betaling. Jouw bevestiging van betaling is tegens bewijs van je deelname. Neem deze mee naar het evenement.
  • Door The Victory Run gemaakte foto- en filmopnames worden uitsluitend gebruikt voor informatie over het evenement.
  • Deelname van kinderen onder de 12 jaar dienen te allen tijde vergezeld te worden van een volwassene.

G O   F O R   I T

Schrijf je nu in !

Voor vragen mail of naar info@bootcampvictorysoldiers.nl of belt u naar +31 6 23 89 06 50.

H O O F D S P O N S O R E N

Wordt u onze nieuwe sponsor...?

I N S T A G R A M

Stay up to date

Op de hoogte blijven van de laatste projecten en ontwikkelingen?
Volg Jordi op social media om als eerste op de hoogte te zijn van alle sportieve ontwikkelingen.

© 2020 Bootcamp Victory Soldiers.
All rights reserved | Realisatie: www.kevinknops.nl